• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Effect of Fermented Wheat Germ Extract and Grape Seed Proanthocyanidins on the Intestinal Epithelial Barrier

Megtekintés/Megnyitás
TDK dolgozat (906.2Kb)
Dátum
2021
Szerző
Lewin, Natalja
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
Plant originated fermented wheat germ extract (FWGE) and proanthocyanidins, which can be found in high doses in grape seed extract (GSE), displays many beneficial properties, including a reduction of inflammation, strengthening of cell integrity or reducing oxidative stress.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3128
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV